fredag den 20. juni 2014

Fredag i dragt

I dag har jegdragten på, som jeg købte til Rita Blås Lopper forrige uge. Jeg ELSKER den, den er så rar at have på, og kostede den 50 kr. Den er fra H&M, ikke særlig vintage.

En af grundene til min kærlighed til denne dragt er også, at jeg synes, den er yderst flatterende i forhold til min ikke-eksisterende talje.Den passer godt til en fredag, hvor formiddagen er gået med jobansøgninger og billedredigering.

Om lidt smutter jeg ud i verden. Jeg har allieret mig med Rikke, der har lovet at gå med mig i Stof2000 og kigge efter stof til en kjole (faktisk to) - og bagefter tager jeg til forstaderne, ud at besøge min mor, der har lovet at hjælpe mig med at se, om vi kan konstruere et mønster til en 1920'er-inspiret dagkjole ud fra en kjole, jeg har liggende. Og så har jeg en bunke tøj, der skal sys ind, dels efter vægttab, men også efter sidste uge 25 kr. udslag i FN92, hvor jeg blandt andet fik en fin prikket sommerkjole med jakke til - i størrelse 48!


English
This is my new onesie that I bought at the flea market at Sønder Boulevard a fortnight ago. I am looking forward to go fabric-shopping in a moment-

2 kommentarer:

  1. Jeg havde også engang den buksedragt, men eftersom min overkrop var for lang, syede jeg den om til en kjole! Men hvor sidder den godt på dig :)

    SvarSlet
  2. Den må jeg altså se live Natascha, den klæder dig super godt.

    SvarSlet