mandag den 3. november 2014

Vinterdronning - klædt på til kulden!

Vinterfrakke - noget af det sværeste at købe, synes jeg. De er ofte dyre, så man skal helst finde noget, der holder i lang tid, som både er praktisk og pænt, så man ikke bliver træt af det.

Det har jeg kæmpet med i årevis!

I år havde jeg besluttet mig for, at jeg gerne måtte ofre nogle penge på en frakke, så jeg var tidligt ude og købte efter lange overvejelser denne mørkeblå sag fra Miss Candyfloss.


Smuk, ik? Jeg har endnu ikke haft den på - det har ikke været koldt nok. Jeg er dog bange for, at den kommer til kort, hvis minusgraderne for alvor sætter ind, og så er jeg spændt på, hvordan den reagerer på sne.

Men. Når man så HAR kastet penge efter en dyr frakke, så dukker fundene op!

I går var jeg på Svalernes Loppemarked i nordvest, et ugentligt marked ganske tæt på, hvor jeg bor, men som jeg sjældent besøger. Jeg havde glemt mit strikketøj i butikken* og ville kaste mig over et nyt projekt julegave, så jeg gik egentlig bare derned for at købe strikkepinde, da jeg, mens jeg venter på at komme til at betale, får øje på en skønhed af en vinterfrakke. Jeg huskede det som at jeg ikke var nævneværdigt imponeret over deres tøjpriser, men prøvede den lige alligevel... SÅ fin. Inde i mit hoved opfandt jeg hurtigt en max-pri, jeg ville give for den, og spurgte så damen, hvad hun ville have for den.
"130 kr., og så får du strikkepindene med", lød svaret, og jeg sagde straks top!


Så nu står jeg altså helt ekstraordinært med to vinterfrakker! Den nyhe er dog lidt upraktisk med sine meget brede ærmer, men se, hvor fin og juleagtig, den er. Føler mig ganske som en snedronning med den på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar